99.5% от смъртните случаи са на неваксинирани

От 51 281 смъртни случая във Великобритания, близо 39 000 са на напълно неваксинирани след старта на ваксинационната кампания, съобщава Националният статистически офис на UK.

Едва 640 са умрели след втора доза, а други 11 677 са умрели след първата, като тези числа включват и хора, които са се заразили, преди да се ваксинират или да развият напълно имунитет.

Само 256 (0.5%) са смъртните случаи при хората, които са напълно ваксинирани и които са имали положителен PCR тест след поне 14 дни от втората доза.

Смъртни случаи след ваксинацията никога не са били неочаквани, тъй като ваксините не са 100% ефективни и са необходими няколко седмици след втората доза, за да се изгради най-добър имунитет.

Обикновено заразяването и смъртта на напълно ваксинирани настъпва при най-уязвимите, коморбидни хора, с отслабена имунна система, като средната възраст е 84 години. 75% от тях са крайни клинични случаи в тежко общо състояние. Това сочат статистиките във Великобритания.

Несъмнено е, че в 99.5% от случаите ваксините предпазват от смърт от Делта варианта. Само 0.5% от всички смъртни случаи от Covid-19 са на ваксинирани, покриващи условията за две дози и две седмици след тях. Те са настъпили при екстремни клинични случаи.

На практика няма медицинска дейност, нито ежедневна, която може да стане по-ефективна и безопасна. Ако тези факти не са достатъчни за вас, проблемът не е във фактите.


Фейсбук публикация

Източник

Мнение за "99.5% от смъртните случаи са на неваксинирани"

  1. Споменаване: В Сингапур неваксинираните започват да си плащат лечението

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.