Звездата от конспиративния клип Plandemic с ново скандално интервю

Звездата от конспиративния клип Plandemic, д-р Джуди Миковиц даде ново скандално интервю. С мъка го изгледахме и вече сме убедени, че тя е антиваксър и манипулатор.

Преди да се разобличим нейните фантасмагории е важно да отбележим, че на 14 април Миковиц е издала нова книга със заглавие „Чумата на корупцията“. Тя вече е световен бестселър. Смятате ли, че участието в Plandemic точно по това време е случайно? Дали пък Миковиц не е искала да направи реклама на книгата си, а резултатът да е надминал и най-смелите ѝ очаквания? Поздравления! Благодарение на огромния процент наивни и конспиративно настроени хора по света, Миковиц вече би трябвало да е милионер. За кратко време книгата ѝ бе изчерпана в Amazon, но продажбите на електронния вариант продължават. Вие ѝ помогнахте да забогатее.

Но нека се върнем на интервюто, дадено за London Real, които нашумяха напоследък и с друг интересен гост. Разбира се, говорим за Дейвид Айк – създателят на конспиративната теория за рептили господари, които (уж) ни управляват.

Миковиц не пропуска обичайните опорни точки за опасностите от ваксините, репресиите от правителството и алчността на големите корпорации. Но това въобще не е всичко. Чакат ни феноменални „разкрития“. Според нея значение за пандемията имат и радиоактивните елементи уран и плутоний. Не се шегуваме! В клипа тя казва, че част от последиците на COVID-19 приличат на радиационно увреждане. Шок! Това не го очаквахте, нали?

Разбира се, 5G технологията също е замесена. По думи на Миковиц 5G разделя „хемоглобина от желязото“. След това желязото се отделя в кръвта като феритин, а нива над 3000 ще дадат същата цитокинова буря, както при COVID-19. Абсурдно изказване от учен. Пълно безумие.

5G е нова технология за мобилни мрежи. Използват се електромагнитни полета, чиито честоти са нейонизиращи. Това означава, че те нямат енергия, необходима за разрушаване на химични връзки между молекулите. Ефектът им върху тялото е термичен – повишаване на температурата при експозиция. Колкото по-висока е честотата, толкова по-повърхностно е проникването в тялото.

Според СЗО, след многобройни проучвания не се установяват нежелани ефекти за здравето при излагане на безжични технологии. Загряването на тъканите е основният механизъм на взаимодействие между радиочестотните полета (при 5G) и човешкото тяло.

Отделянето на желязото от хемоглобина, както твърди д-р Миковиц, е абсолютно невъзможно.

В интервюто не се цитират научни статии, които да подкрепят изказаните твърдения. Няколко пъти Миковиц споменава, че „познавала колеги“, които могат да потвърдят казаното от нея. Науката не работи с мнения на колеги, а с доказателства. И тя отлично го знае. Но вероятно публиката не го разбира и затова ще стане лесна жертва на умелите манипулации.

В заключение, д-р Миковиц е антиваксър и манипулатор. Не ѝ се доверявайте за нищо. Конспиративните теории са особено опасни в условията на пандемия. Много хора може да пострадат.

Последвайте д-р Stefan Mitev във Фейсбук и Инстаграм. Влезте в групата Обратно в реалността.

Източници:
WHO – 5G mobile networks and health

International Commission on Non-Ionizing Radiation Protection – 5G Radiofrequency – RF EMF

Интервю: Dr. Judy Mikovits – London Real
IS CORONAVIRUS A PLANDEMIC? EXPOSING THE TRUTH BEHIND AMERICA’S COVID-19 STRATEGY

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.