Ти плащаш – Ангелите лекуват

Featured Video Play Icon

Здравейте, аз съм Катрин Майсторска, копирайтър, преводач и част от екипа на Българско рационално общество.

Днешният клип е по повод на ваш сигнал. Благодарим ви за подкрепата и интереса, който проявявате към нашата инициатива. Продължавайте да изпращате вашите сигнали на нашата Фейсбук страница или в сайта ни – Fibro.bg.

Нека се върнем на днешния клип. Той е за така наречените „Акашови записи“. Най-вероятно някои от вас са чували за тях, а други не. Малко е сложно да обясня какво точно представляват акашовите записи, но по-нататък в клипа ще разберете сами.

Първото нещо, което виждаме на сайта на акашовите записи е, че имат доста подкатегории, а така също и кошница в горния десен ъгъл. Това говори, че трябва да поръчваме нещо. Какво ще бъде то? Ще разберем..

Нека да разгледаме на първо място продуктите, които се предлагат – ангелски продукти, самообучителен видео курс, ангелски бижута и енергийни спрейове. Интересно какви са тези ангелски бижута и веднага бързам да разгледаме какво представляват така наречените ангелски бижута. Нека видим…

Всички бижута са уникати ръчно изработени от Десислава Иванова…

Това е жената, която участва в екипа на акашовите записи.

…и са заредени с енергия на определено същество от светлина- Ангели, Архангели, Учители и Бог.

Тоест тези аксесоари са заредени с енергия от висши сили, ангели и архангели. Много интересно как се случва това, как тази енергия се вкарва в едни обикновени аксесоари? След като те са така специално изработени, то цената им вероятно ще бъде малко по-висока от обикновените аксесоари. А и самото име „ангелски бижута“ допринася за по-високата цена. Както не веднъж сме казвали, името е от огромно значение за ценообразуването на дадения продукт. Колкото по-специфично име има и колкото по-екстравагантни и невероятни продукти участват в изработката на дадения продукт, толкова по-висока цена ще има.

Нека видим колко струват някои от аксесоарите…

Ето например – светлината на ангел, огърлица дълга струва скромните 69лв. Тази огърлица, която има в нея светлина от ангел, струва само 69лв. Не е ли това уникална глупост? Ще дадете 70лв за някаква огърлица, която не струва повече от 10лв, ако я намерите по сергиите на пазарите или по обикновените левчета. Но тук струва 70лв, защото има светлина на ангел.

Уникално, нали? Нека видим и другите продукти..

Тук има „радост от живота – огърлица с Архангел Йофиел“. Най-вероятно има някакви енергии и сили от този Архангел Йофиел. „Силата на жената огърлица“ и ето нещо интересно.“Изчисти сърцето си за любовта – огърлица“ на цена от скромние 88лв. Преди да разгледам продукта, най-вероятно от него ще се чувстваме по-добре, ще ни изцели от мъките и ще ни дари само и единствено с любов. Нека видим какво всъщност представлява…

Изчисти сърцето си за любовта- огърлица
Заредена с енергията на Сен Жермен и Господарите на Кармата, огърлицата ще ви помогне да се освободите от всички минали болки, блокажи, наранявания, които ви отдалечават от любовта с партньор.

С други думи, ако имате проблеми с вашия любим или любима и също така страдате, изпитвате болка, нещастните сте, купете си огърлицата и всичко ще се реши мигновено. Да ама не. Това са пълни глупости, с които ще ви вземат парите. 90лв за скромна огърлица, която ще ви накара да се почувствате още по-нещастни след като загубите не малка сума за глупости.

Но след като разгледахме ангелските продукти и по-точно ангелските бижута, нека разгледаме и енергийните спрейове. Най-вероятно това е вода или някакъв спрей, който е ароматизиран, но нека видим те как го предлагат.

Спрейовете са Божествена алхимия, която е с вас навсякъде, активирайки висока вибрация те създават свещено пространство и ви свързват с Ангелите, Архангели и Учителите от Светлина.

Тоест напръсквайки се с тези спрейове автоматично ще може да свържете с божествата. това разбира се е лъжа, но има и такива вярващи, които ще се подведат и веднага ще си поръчат енергийните спрейове.

Като цяло същността на акашовите записи е да ви свързват с Ангели, Архангели и Божества, които ще ви помогнат да подобрите живота си, да пречистите душата си, да се изцелите от злите сили и други подобни. Но това разбира се не може да се случи. Има хора, които злоупотребяват с и се възползват от наивността на вярващите, за да им пробутват глупости, различни спрейове, аксесоари, които струват безумно много пари. Ограбват ги само защото те са вярващи.

Но нека се върнем към същността на акашовите записи и видим какво представляват те. Както виждате има различни курсове за Акашови записи, на които най-вероятно можем да се запишем. Нека видим…

Друго нещо да спомена. Сайтът е доста добре направен и както виждате има упоменати цифри на хора, на които се е помогнало, на проведени курсове, на различни продукти и години опит. Голяма вероятност е повечето цифри да са измислени, а дори да е истина това са хора, чиито пари са взети, за да се свържат са ангели.

Често имаме навика да се заблуждаваме, че дългите години опит означава качествен продукт, качествена помощ. Затова 7 години е доста стабилно число и определено бихме повярвали на нещо, което има толкова години опит зад гърба си.

Има два курса – практически курс по Акашови записи и онлайн курс за отслабване на тялото – духовен процес на душата. Ще разгледаме и двата курса, защото са изключително интересни. Нека започнем с практическия курс на акашовите записи.

Да видим какво всъщност представлява…

Явно се разделя на два дни, но все пак и цената да проверим.

Практическият курс по Акашови записи ни дава възможност за съзнателен контакт с Божественото, Висшия Аз, Ангелите, Архангелите, Възнеслите се Учители и Цялото, което ни обгражда. Акаша е духовен ресурс, който ни позволява да опознаем истинската си същност, да се освободим от негативните модели, мисли, поведение и да израстнем в осъзнатост.

Чрез Акашовият курс ще се запознаем с божественото, с висшия Аз, ще се свържем с духовенства, архангели, ангели и всичко, което се сетите. Разбира се, това няма да случи. Най-вероятно ще ви говорят най-разлчини глупости, ще ви залъгват, ще се молите заедно, ще слушате неща за изцеление и много други. Но некам видим как се разделя курса на два дни. 

Първи модул и втори модул. Модул А включва:

Инициация на Триединия Божествен Пламък- Любов, Мъдрост, Сила
Молитви за отваряне и затваряне на Акашовите записи- значение и начин за използване

И нещо, което ми направи огромно впечатление..

Активация и работа с Архангел Михаил..

С други думи по време на този курс ще се свържете с Архангел Михаил и ще работите директно с него. Интересно дали хората от миналите векове, които също са били вярващи са работили с Архангел Михаил директно. Но най-вереоятно не, защото тогава не е имало такива лъжи, не е имало такова взимане на парите.

Нека видим и втория ден – модул Б:

Разкриване на разликата между индивидуалната и общата работа в Акашовите записи.
Как може да разпознаете, че сте в полето на Акашовите записи.
Активация и работа с Архангел Рафаил

Първия ден се свързвате с Архангел Михаил, а сега с Архангел Рафаил. Така както сме тръгнали ще се свържем с всички архангели, които съществуват. И последното от модул Б..

Общуване със Ангелите, Архангелите, Възнеслите се учители и силата на благодарността..

Много интересно наистина… Колко глупости могат да се споменат само в няколко реда. Нека видим и какво е цената на този курс.. 188лв за двудневен курс по Акашови записи. Тоест ще дадете приблизително 200 лева, за да се молите заедно, да слушате как ще се свържете с Архангел Михаил и Рафаил и ще ви се говорят пълни глупости. Наистина, това е нещо, за което не трябва да давате парите си.

Има много други начини, чрез които да се почувствате по-добре. Ако страдате от нещо и се чувствате зле, може да се обърнете към професионална помощ на психолози, психотерапевти, да прекарате известно време със семейството, да четете книги. Това е изключително важно и определено ще ви помогне да се почувствате по-добре, да се успокоите.

Със сигурност като дадете 200 лева няма да се почувствате по-добре, а даже и по-зле, защото сте си дали парите на вятъра.

Сега нека видим и онлайн курса за отслабване на тялото. Преди да сме разгледали какво представлява курса, от самото заглавие мога да предположа, че ще става въпрос за отслабване чрез духовно пречистване. Нека видим…

Това е едно събиране, в което ще тръгнем по пътя на промяната към мечтаното тяло, като най-после ще сложим коня пред каруцата и няма да ни се налага да се „мъчим“ и „борим“…

Интересен пример са дали за коня и каруцата. За тези от вас, които тренират и се хранят като следят макронутриентите си. Най-вероятно сте чели книгите на Ерик Хелмс за пирамидата на храненето и пирамидата на тренировките. Точно там е упоменат примера за коня и каруцата, но на дали тази жена е чела тези книги, след като се опитва да пробута методи за отслабване, чрез пречистване на душата. Но нека видим и по-надолу…

 През годините аз самата съм се „борила“ „гладувала“ „отслабвала“, „спазвала режими“, „подлагала на диети“, „пила хапчета“… и всъщност май няма нещо, което не съм правила…

Докато не стигнах до истината, че отслабването не е процес на тялото, а на душата…

Много интересно, наистина. За да отслабнем трябва просто да се чувстваме добре. Изобщо не следете колко се храните, тъпчете се колкото пожелаете, важното е да се чувствате добре, а така ще отслабнете.

Да, ама не, това е поредната глупост. Може да се допитате до нашия колега от Българско рационално общество – Костадин Зашев. Той работи само по научно доказани методи за отслабване и ще потвърди, че отслабването чрез духовна терапия е напълно невъзможно. 

Така е, трябва да се чувстваме добре, защото стресът и напрежението пречат в действителност да отслабнем. Но няма как това да се случи, ако не се потрудим, не се постараем, не започнем да се движим повече, да се храним по-малко и т.н.

И последното нещо, което ми прави изключително голямо впечатление:

Тук усилие не е нужно…

Както казвам и в други клипове. Ако не сте гледали първия ми клип, изгледайте го. Там ще разберете по-точно за какво става на въпрос. 

Често най-лесният начин да заблудим хората е, като им обещаем бързи резултати без каквито и да е усилия. Да, всеки иска да постигне нещо моментално, без да прави каквото и да е. Всъщност няма как да се случи, без значение дали става въпрос за отслабване или нещо друго в живота.

Нека да видим и цената за този курс за отслабване. Ще дадете 80 лева, за да пречистите душата си и да отслабнете. Да, но за съжаление няма да отслабнете, а ще си дадете парите за глупости и ще се чувствате зле, че са ви измамили. 

Това, което мога да ви посъветвам, е да не доверявате на всички, което четете в интернет.

Продължавайте да следите нашия канал в youtube – https://www.youtube.com/channel/UC0ECLGDZhLzjRVcKvXSE7yA

Подавайте сигнали тук в сайта или във фейсбук страницата ни.

Продължавайте да ни подкрепяте! 

Аз съм Катрин Майсторска, до нови срещи.

2 мнения за “Ти плащаш – Ангелите лекуват

  1. Таки Самуелян написа:

    Здравейте! Искам да изразя своето мнение относно тези курсове.Сигурна съм,че имат практическо приложение,но при нашите занижени финансови възможности,чудя се ,как така се фиксира определена такса за обучение.Всеки,който иска да има достъп до Акашовите записи,не става чрез курс.Това е дар от Светлите същности и не за всеки. Курса не е служене в името на Висшите знания.Там,горе в ерерхиите решават кого да допуснат до тези записи,пък ако ще да си изкарал безброй курсове. Лично аз мога да ползвам тези записи,чрез контакт с Висшото си АЗ.Аз съм пенсионер,как мога да плащам такса.!? Чувала съм и за курсове за отваряне на Трето око…. Нима хората са толкова наивни и примитивни и вярват,че това е възможно ? Всичко хубаво!

  2. Димитър Иванов написа:

    Значи какво излиза , дори когато си говорим за Ангели и Исус пак става въпрос за пари. Факта че, мнозинството от масата се лумпенизира и примитивността се разпространява със скоростта на светлината все още не са основание толкова елементарно да се опитвате да манипулирате часта от стадото , което вече не чете ,а пасе. Остава ариегарда на поколението от вашите баби и дядовци ,които четяха и натрупаха значителни познания и практически умения и точно те могат да ви кажат :- “ No passaran.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.