Наука по време на война

Featured Video Play Icon

С този епизод ще научите повече, отколкото научихте в училище. Не защото говорим изключително просветляващи неща, а защото запълваме пропуските от образованието, които са ключови за разбирането на науката. Без тези концепции, науката е просто един сух текст, който трябва да назубрим. 

Макар да говорим основно за медицина, принципите, които споделяме, са генерални и основополагащи за науката. Заедно с това, обсъдихме и проблемите в здравната система на България и сравнението с други европейски такива.

Всичко това се случи, благодарение на нашите гости, които влизат на:

23 мин. д-р Стоян Монев

44 мин. д-р Аспарух Илиев

Благодарим за страхотната им подготовка. Този епизод не е за изпускане.

Ако все още не сте разбрали, легендарното предаване „Седмична реалност се завърна“ и ще бъде излъчвано всяка неделя от 20:22 ч. на живо с най-различни интересни теми и гости.

Гледайте ни и следващата неделя от 20:22 ч. на живо, когато гост ще ни бъде д-р Светослав Живков – доктор по история, специалист в модерната история на България и света и главен асистент към Историческия факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски“. С него ще си отговорим на важния въпрос: трябва ли да празнуваме трети март? Ще обсъдим настоящите събития в Украйна, агресията на Путин – исторически, културни и политически причини зад тези мотиви. Не пропускайте, със сигурност ще бъде интересно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.