free aloha interracial teen sucking black stepdads cock.

tubegalore

Кога ще има ваксина срещу COVID-19?

Искате ли ваксина срещу новия коронавирус? За съжаление, няма да я получите скоро.

Пандемията ни научи да оценяваме нещата, които имаме, защото лесно може да ги загубим.

Сега почти всеки разчита на учените да създадат ефективна и безопасна ваксина. Имунизацията е защита. При липсата на специфично лечение ние буквално прибягваме до мерки от XIV век, а именно – социално дистанциране и изолиране за заразените.

Само преди няколко месеца антиваксърите крещяха призиви за „право на избор“ от анонимните си профили. А сега са се скрили в миша дупка. Виждате ли какъв е светът без необходимата ваксина? Къде са сега антиваксърите да ни обяснят как ваксините били лоши?

Иначе, има и добри новини, но все още е рано да се радваме. Ваксината, разработвана от екип в Оксфорд, е успешно приложена при маймуни. Те са изложени на голямо количество от SARS-CoV-2 и не са се заразили. Проучванията с животни са една от първите стъпки в дългия и сложен процес на разразботване на нова ваксина или лекарство. Тепърва започват проучванията при хора. Там сроковете са дълги, а критериите – завишени. Проблем може да възникне буквално на всеки следващ етап до финалното одобрение за използване.

Ще отнеме много време, може би дори години, преди да имаме масово достъпна ваксина срещу новия коронавирус. Дотогава се замислете колко много дължим на медицинската наука и колко опасни са сега неоткриваемите антиваксъри.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Интернет бюлетин

Въведете Email
ОК
Специална оферта за теб!

Абонирай се 

за  Гадателката Бими
Да, искам да знам
Напълно безплатно!