Имате киселини? НЕ СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ на РУСКИ алтернативни методики

Featured Video Play Icon

Бомбастични твърдения за лечение на рефлуксната болест с участието на международен консултант – 5-та мастерска степен по алтернативно лечение – Русия

 

Здравейте, аз съм доктор Стефан Митев, асистент по гастроентерология. 

Днес ще говоря, за съжаление, отново по една от наболелите теми, а именно алтернативни методи за лечение, чиято основна цел е да вземат парите на изстрадалия български народ.

Напълно случайно попаднах на Фейсбук страница със заглавието „Информация и съвети за здраве“. Звучи много обещаващо, но какво ли всъщност ни приканват да направим, тези хора? 

Уникална публикация е пусната вчера, която твърди, че гастроезофагеалната рефлуксна болест е ЛЕЧИМА. Това е единственото нещо, за което ще се съглася с тях. Оттук нататък започват интересни заключения. 

Гастроезофагеалната рефлуксна болест е ЛЕЧИМА. Два дни в София – международен консултант 5-та мастерска степен алтернативно лечение – Русия.

Това е много интересно. За първи път чувам да има 5-та мастерска степен по алтернативно лечение и трябва да уточня, че ако това въобще е руски лекар, то той няма право да практикува на територията на България, както български лекари нямат право да практикуват в Русия. 

Ако това ви се е сторило интересно, да прочетем коментарите, където отново има бомбастични твърдения.

Явно пациент пише

Някой ще ми каже ли как да си излекувам ГЕРБ и киселините. Вече сменям три вида хапчета и нищо.

При което, страницата „Информация и съвети за здраве“ отговаря, внимавайте!

Няма лекарство, което лекува. Само по естествен път с прочистване и засилване на биоенергията с алтернативни методи се постига самолечение на на цялото тяло, не само на конкретния проблем. Логично е – благодарение на биоенергията си живеем, нормално е тя да влияе на здравето ни. Дълга е темата, но руснаците отдавна прилагат това лечение. Всичко друго – лекарства и фармация е бизнес и унищожение на организма.

Интересно заключение прави тази Фейсбук страница, че лекарствата и фармацията са унищожение на организма, докато естественото природно лечение, е начинът да увладеем нашите оплаквания особено, причинени от рефлукс.

Истината е, че рефлуксната болест наистина е лечима и има алтогиръм за поведение, който е научно доказан и аз имам клипове точно по този въпрос. Може да ги видите в моята фейсбук страница.

Това, което страницата  „Информация и съвети за здраве“ прави, е изключително опасно. Ясно е, че лечението на рефлуксната болест не е чрез алтернативен, практикуващ руснак 5-та мастерска степен като основната цел е да се вземат парите на хората.

Номерът, показан тук, се среща и на други места в същата страница. Например след реклами за тибетско и алтайско здраве. За някакви кремове, същият номер е показан тук, както може да пишете на tibet.zdrave.krasota@mai.bg.

В тази страница има изключителни находки. Като например, тази статия, която те са споделили „Слънцето лекува рак и депресии“.

Какъв е проблемът с алтернативните методи? Едно е, че те не действат. Второ е, че те забавят реалната диагноза и лечение. Очаквайте в близките няколко дни да ви покажа клинични случая на хора, които имат закъсняла диагноза, защото не са правили профилактични прегледи, когато трябва, както е научно доказано. А някои са се лекували с алтернативни методи. Когато истинската диагноза идва, вече може да е прекалено късно.

Така че, забавянето на реалното лечение, е основното нещо, което е проблем при алтернативните методи. Естествено хората, които практикуват алтернативни методи, имат една основна цел и това е да вземат парите на пациентите, които не виждат решения на своите проблеми. 

Правят се внушения като това например, че фармацията, лекарите и лекарствата са унищожение на организма. Повярвайте ми, аз в моята практика съм виждал много хора, които вече са в нелечим стадий на раково заболяване. Именно заради вярата в такива алтернативни подходи.

Споменах ви в предишния клип, че от новата година участвам във формация, в неправителствена организация, чиято основна цел, е борба срещу псевдонауката, срещу фалшивите новини и срещу интернет измамите. Когато самата организация бъде формирана официално, ние ще изпращаме активно сигнали към съответните регулаторни ограни и публикации като тези няма да бъдат оставени ненаказани. 

Официално ще ви уведомя кога ще имаме вече регистрация като неправителствена организация, тип фондация в обществена полза. Дотогава продължавайте да гледате клиповете, абонирайте се за статиите в сайта.

Аз съм доктор Стефан Митев, пазете се от алтернативни методи на лечение, до нови срещи!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.