Хиляди българи „лекуват“ Ковид-19 с белина, но отказват ваксина

Шайка измамници, продаващи белина като „лечение“ (да, белина), бързо и лесно събират хиляди потребители за продуктите си.

Добре дошли в България. Страна, в която 5000 „лекуващи“ се с белина явно могат да се съберат по-лесно от 5000 ваксинирани.

Представете си човек, който не желае да приеме лекарствен продукт, преминал през безмилостния процес на одобрение – през лаборатории, през хиляди изследователи, през десетки хиляди хора, през всички всички възможни регулаторни агенции на световно и регионално ниво, през приложение на милиарди дози, доказвайки безопасността и ефективността си. Да, същият този човек сега ще си купи домашно изработена белина, за да се „лекува“. Този човек е като хиляди други българи.

Не е сложно. Един или няколко измамника забъркват „магически“ разтвор в дома си и го продават. Без да са лекари, без да са фармацевти, без да са химици. Това е всичко необходимо, за да спечелите хиляди български потребители бързо и лесно. От домашната белина ще излезе, че по-хубаво лекарство няма.

Да, ама не.

Когато домашната белина е произведена от някой друг, изведнъж тя става опасна. Домашната ми белина е по-добра от домашната ти белина. Изглежда, това е причината администраторите на групата да гонят всеки, посмял да попита за конкурентна домашна белина, както става видимо от прикачените скрийншоти. Веднага се появяват и хора, които се оплакват как са съсипали здравето си – нещо напълно очаквано, ако сте употребявали белина през устата.

От сайтовете и от разговора в чатовете става ясно, че всъщност всеки производител „сам си преценя“ колко белина да сложи в разтвора. Може да е николко, може да е малко, а може и да е достатъчно, че да ви причини доживотни щети или направо да ви убие. При всички случаи няма MMS/CDS продукт, който ще ви помогне. Разбира се, няма и per os белина, която да не е опасна за здравето ви. Умоляваме ви, не приемайте белина за лечение на Ковид-19.

Какво точно е MMS

MMS не е нещо изключително за България, използва се десетки години от измамници по цял свят, които лъжат наивни хора, че чудотворният разтвор ще ги излекува от всичко. В САЩ вече тече разследване срещу производител на MMS, като при доказване на щетите го грози от 14 до 18 години затвор. Производителят е правил по 32 000 долара месечно от продукта до началото на пандемията, когато всеки месец нетната печалба вече била 123 000 долара.

Съкращението MMS буквално означава „Чудотворен минерален разтвор“ (от англ. Mineral Miracle Solution) и според производителите му напоследък „лекува“ най-вече Ковид-19, но от доста години – и рак, СПИН, аутизъм, болни бъбреци, болни сухожилия. Kърти, чисти и извозва всякакви вируси, бактерии, гъбички, паразити и премахва причините за всички заболявания от организма, в зависимост от настроението на търгаша, който ви го продава. С този един лесен трик, който търговецът крие от вас: смърт.

Основната съставка на MMS обикновено е хлорен диоксид или натриев хипохлорит – мощни избелващи агенти. Тоест, потребителите на тези продукти чисто и просто пият самоделна белина, която всъщност е смъртоносна. Агенцията по храни и лекарства в САЩ (FDA) вече е регистрирала редица смъртни случаи след прием на MMS/CDS. Освен изключителната токсичност на продукта и смъртността, количеството доказателства за неговите ползи всъщност няма да изненадат нито един нормален човек: цели нула.

Независимо дали ви продават чистa вода като MMS продукт, слагат малко белина в него, или са смели и ползват толкова много, че да ви увредят доживотно или дори да ви убият, то MMS/CDS/DMSO продуктите при всички случаи са тотална измама, която не само е смъртоносна, но и нарушава твърде много закони.

Ние призовахме Министерство на здравеопазването, Столична регионална здравна инспекция – СРЗИ, bTV, bTV Новините, NOVA, Българска национална телевизия. БНТ да се заемат с щателно разследване. Призовете ги и вие.


Nota bene: Измамниците се опитват да оправдаят продукта си, като твърдят, че това не е „белина“. В българския речник значението на „белина“ е ограничено до разтвор на Натриев хипохлорит. Навсякъде по света под „белина“ се разбира всяко вещество, което има избелващи свойства, като в това число влиза и гореописаният хлорен диоксид. Практически, няма разлика – употребата на всеки избелващ агент през устата е изключително опасна. Не го правете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.