free aloha interracial teen sucking black stepdads cock.

tubegalore

Броят на заболели от морбили расте, но медиите показват ниско ниво

Д-р Николова шамаросва

Простотията не подмина и bTV.

Докато броят на заболели от морбили в България расте (вече 32), са решили да поканят любимия на всички хомеопат Атанас Михайлов, за да ни разкаже за нежеланите реакции на ваксините, защото били
„другата“ страна на нещата.

Разбира се, в опита си да защити тезата защо да не се ваксинираме (на фона на епидемии по цял свят – браво, БТВ), той се провали катастрофално.

Всички противопоказания за поставяне на ваксини и странични ефекти в листовката се взимат предвид, така че това не е другата страна на нещата, а същата.

Хомеопатът се опита да говори за сериозни нежелани реакции, посочвайки алергични такива, а журналистката Bilyana Gavazova пригласяше, че „трябва да признаем“ за тях.

Но те се взимат предвид. Ако едно дете има алергия, ваксина не се поставя. От това следва ли всички деца да не се ваксинират, г-н хомеопат? Ако едно дете е алергично към кърма, от това следва ли нито едно да не се кърми?

Похвално държание на д-р Гергана Николова, шарлатански гласове не трябва да се чуват. И пореден трагикомичен опит на медиите да създадат баланс, който не съществува.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Интернет бюлетин

Въведете Email
ОК
Специална оферта за теб!

Абонирай се 

за  Гадателката Бими
Да, искам да знам
Напълно безплатно!