MMS „лекува“ рак. Но по-скоро причинява смърт.

MMS!!! Съкращението буквално означава Чудотворен минерален разтвор (от англ. Mineral Miracle Solution) и може ли да отгатнете какво лекува? Разбира се, че всичко – широкият му спектър на „лечение“ включва рак, СПИН, аутизъм, болни бъбреци, болни сухожилия. Чисти, кърти и извозва вируси, бактерии, гъбички, паразити и премахва причините за буквално всички заболявания от организма! С този един лесен трик, който Биг Фарма крие от вас: смърт.

Точно така, според FDA основната съставка на MMS (хлорен диоксид) е мощен избелващ агент. Тоест потребителите му си пият белина, която всъщност е смъртоносна. И вече има докладвани смъртни случаи от прием на MMS.

Но дори да оставим настрана изключителната токсичност на продукта и смъртността, предполагам, ще се шашнете колко доказателства има за неговите ползи: цели 0.

По този повод от bTV Новините ни изненадаха приятно с разследване на българското „производство“ на MMS. Оказва се, че един човек от Бургас на име Светослав Стаматов забърква магическите разтвори в дома си и ги продава. Без да е лекар, без да е фармацевт, без да е химик. Ей, от домашната белина май по-хубаво няма! А сайтът на ММС е активен повече от 7 години (след разследването вече не е) и продава опасна надежда на заблудените хора.

Днес в Тази сутрин Светльо нарече химичка от БАН изключително некомпетентна и срам за институцията, която представлява. Тоест Светльо е човек без квалификация, който не само взима парите на хората с лъжи, но има наглостта и да се появява по телевизиите, претендирайки за експертност. Според Светльо хиляди хора са готови да свидетелстват пред съда („ако се наложи“), че им е помогнал, „Арена Армеец ще се напълни с тях, толкова са много“.

Не бъдете като Светльо. И не му вярвайте. Не вярвайте на нито една алтернативна медицина. Медицината е една и когато не работи, се слага удобното „алтернативна“ отпред, което нерядко струва цели животи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.