Ако хората се отнасяха към другите неща така, както към медицината…

Петето:
– Здравейте, момичета! Колко хубаво, че се събрахме най-накрая!

Мимето:
– Ох, да ви се оплача, закъсах го! Я дайте акъл къде да си водя колата на поправка?

Ванчето:
– Има един сервиз наблизо…

Петето:
– Стига бе, Ванче? Какъв сервиз? В никакъв случай! Да ти вадят чарковете на колата! Едно поправят, друго извадят… Нее! То това няма край! Веднъж отворят ли ти колата, забрави за нея! Ще има да те влачат по сервизите… Те са една мафия, да знайш!

Мимето:
– Добре де, Пете, ама къде???

Петето:
– Познавам един човек в Брезник. Той е специалист по енергийно-неинтрузивни авторемонти. Невероятен е! Дори не я докосва колата! Само си държи ръцете на сантиметри от нея. Все едно я гали, но без да я докосва!

Мимето:
– Еее, ама той в Брезник… много далече! Тя мойта кола ще остане насред пътя!

Петето:
– Няма проблем, човекът и до София идва. Ще си направите уговорка, ще ти дам номера му…

Мимето:
– Няма ли да ми излезе много скъпо?

Петето:
– Миии, не е много евтино, но си заслужава. Изпробвано е, личен опит! Много сме доволни с мъжа ми. Вече само при него ходим. Той, човекът, си има фейсбук страница, уебсайт… сериозен човек е.

Ванчето:
– И все пак в сервиза…

Петето:
– Стига бе, Ваньо, с тоя сервиз! Те са мафия! Преди няколко седмици почна един шум, едно тракане в колата, чудихме се какво да правим… Мъжът ми вече беше вдигнал ръце, вика „няма как, ще я водим на сервиз“.

Обаче аз не се предавам, чета тук-таме из нетя… и така го намерих този човек. То не е проста работа, в сервиза ти ги правят едни и същи работи на всяка кола, не я гледат каква е, а то трябва да се усети енергийното ѝ поле! Всяка кола си има честота на трептене! Та човекът е специалист само като се доближи до колата, без да я докосва, знае какво ѝ трябва.

Ванчето:
– И какво? Помогна ли? Спря ли тракането?

Петето:
– Е, тракането още не е спряло съвсем. То да не ти е като традиционните ремонти, дето веднага ще ти спрат тракането, пък ще ти се разтрака нещо друго. Малко по малко, полека, да не се насилва колата. И двамата с мъжа ми забелязваме, че трака много по-малко. Още няколко сеанса и ще е готова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.