195 пъти по-малко умрели от грип през тази година

Колко пъти чухте въпроса „Къде изчезна грипът?“ от хора, които също така отричат противоепидемичните мерки и пандемията?

Ето къде всъщност е грипът. В САЩ е регистриран само 1 смъртен случай на дете от грипния вирус – 144 до 195 пъти по-малко от предни години!

Ако не сте социопат, то вероятно не искате да умират хора, още повече деца. След като това може да бъде предотвратено с елементарни мерки на хигиена, маски и спазване на дистанция по време на грипния сезон, може би е време да се замислим за тези постоянни прости усилия, които едва ли биха ни отнели нещо повече, освен егото, когато не вярваме в тях.

Дори и да не вярвате на фактите пред вас, то е достатъчно само да не сте социопат. Да бъдете отговорни към всички останали, към техните знания и вярвания, към техните деца, близки и приятели.

COVID-19 пандемията ни научи да бъдем по-отговорни. Разбира се, тя научи само нормалните от нас.

Истериците, които питат „Къде изчезна грипът?“ и в същото време се противопоставят на мерките, са същите, които казват, че ваксинацията е опасна, но самите те са опасни и убиват хора, неспазвайки елементарни противоепидемични мерки.

Имаме нужда от повече нормални хора и по-малко истерици и политикани, възползващи се от наивността на простите хора.

Влезте В реалността, спазвайте прости правила, не губете човешки животи излишно.

Източници: Данни от Центъра за контрол и превенция на заболяванията в САЩ; Инфографика от PBS News

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.