Седмична реалност – #47 УЖАСИТЕ, КОИТО ТРЯБВА ДА ВИДИТЕ с Бранимир Събев

Featured Video Play Icon

Бранимир Събев е на 38 години, родом от гр. Свищов, живее в София. Има зад гърба си пет сборника с разкази в жанровете ужаси, фентъзи и фантастика. Лауреат е на 22 литературни отличия, творбите му са публикувани в множество сборници, антологии, вестници, списания, сайтове, блогове и др. Основател и председател на Клуба на авторите на хорър „LAZARUS“. Шестата му книга „Сърца от стомана“ е неговият дебютен роман.

2041-ва. България е световна икономическа сила, обществото ѝ е богато и мирно. Няма престъпления и насилие, затворите са празни. Благодарение на новите ваксини са елиминирани почти всички болести, а най-тежките са сведени до хроничен режим. Страничен ефект: няма агресия.

Внезапно се случва немислимото. В центъра на София едновременно падат няколко астероида. От тях се измъкват чудовищни създания, които бързо се размножават и избиват всичко по пътя си. Останалият свят дава ултиматум на България да се справи сама с проблема, в противен случай ще заличи целия мегаполис от лицето на земята. Никой българин обаче не може да вдигне ръка срещу врага, дори животът му да е застрашен – толкова силно е чувството за пацифизъм.

Или почти никой.

Споделете с приятели, които обичат книгите!

Последвайте ни в социалните мрежи:
FB страница – https://facebook.com/www.fibro.bg
FB група – https://facebook.com/groups/fibro.bg
Инстаграм – https://instagram.com/fibropedia
Twitch – https://twitch.tv/fibrocast
YouTube – https://youtube.com/fibrocast

Може да ни подкрепите с дарение на този адрес: https://streamlabs.com/fibrocast

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.