Българско рационално общество е най-бързо растящата страница

40 000 харесвания

А уж лайковете и споделянията лекуваха рак…

Сега сериозно. Маркетинг гурутата са в шок. Уредените инфлуенсърчета са в потрес. Българско Рационално Общество стана най-бързо растящата и ангажираща страница през 2018-а. Без да сме ходили на нито един семинар за успех! Чудна работа.

40 000 харесвания за година са една далечна мечта на всеки
„инфлуенсър“ в днешните условия на Фейсбук – без реклама и без каквото и да е сериозно поощрение от никого. Реално, само вашата подкрепа и нашият инат ни изтикаха до този етап.

По Бай Тошево време страниците бяха равни с личните профили и дори понякога доминираха, стига алгоритъмът да прецени какво аз или вие, или който и да е друг, харесваме. Но сега не е така.

Вече няма такова равенство, защото парите са всичко. Биг Фейсбук сметна страниците за „бизнес“, въпреки че не печелиш пукнат лев и отделяш адски много време, за да успееш в настоящето. Поне при нас е така, защото никога не сме си просили пари от вас. Старите страници пък имат предимството на вече изградена аудитория, което допълнително убива достигането на нови. А нашата кауза е прекалено важна, за да я изоставим, на фона нa процъфтялата глупост и дезинформация в интернет.

Така че #susipahagotozifeisbuk и не забравяйте да активирате функцията „See First“ – спасителят на нови страници. Как става това е описано на корицата ни.

Ние ще се постараем да продължим тази тенденция, подобрявайки все повече съдържанието и популяризирайки науката с всички възможни средства – до пълна доминация. Няма да се откажем.

Благодарим ви.

Фейсбук публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.