1-ви април e официален празник на българския политик

От близо един век българският политик се е доказал като способен да променя страната към по-добро.

Никога българският политик не е зависил от интелектуалния, културния и най-вече финансов капацитет на българските граждани. Той винаги вади пари от собствения си джоб, когато строи и създава, когато прави и представя предизборната си програма, в която описва напълно реалните си възможности да направи България лидер на G20.

Разбира се, този план е изцяло по идея на него и неговата партия, никой друг български гражданин не се е сещал, че България може да е богата и велика. Затова в партиите на българския политик няма граждани, а само български политици, способни и компетентни да не са посредствения гражданин от улицата.

Дори и на децата е ясно, че тези хора ще оправят нашия живот и България. Всъщност някои български политици са толкова добри, че дори не им се налага да имат политически план – хората просто знаят.

Българският политик е винаги по-добър от другите политици в България – те са зли, корумпирани, хаотични, некомпетентни, популисти. За разлика от тях, българският политик винаги спазва обещанията си, които прави преди избори, защото само той и неговата партия имат качествата и способностите да го направят. Само в неговата партия не присъства средния гражданин от улицата, а добри, компетентни, чисти и способни до съвършенство специалисти, наречени български политици.

Греши доц. Мангъров, като казва, че който не става за нищо, става политик. За щастие, той осъзна грешката си и стана български политик.

От 30 години на демократичен избор винаги е имало огромно значение да гласувате за българския политик, който е несъмнено безценен за вашите интелектуални, културни и финансови богатства. Българските политици не са като българите. Никога не е било по-различно, затова в Европа напоследък говорят за българския модел. Как не сме се сетили досега?

Влезте В реалността. Гласувайте за българския политик.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.